Μεταφορά & Παράδοση

Μεταφορά & Παράδοση

Η αποστολή των προϊόντων μας σε εσάς γίνεται με κούριερ ή με τον προσωπικό μας οδηγό. 

Tα περισσότερα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα και αποστέλλονται σε εσάς σε διάστημα μιας έως επτά ημερών το αργότερο. Τα προϊόντα που καθυστερούν περισσότερο το αναγράφουν στην περιγραφή τους και είναι τα custom προϊόντα. Εάν συμβεί οτιδήποτε με το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά μαζί σας για να βρούμε την καλύτερη για εσάς λύση.

Συνεργαζόμαστε με τη FIS Courier, το ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ και με προσωπικό οδηγό. Θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά για τον τρόπο παραλαβής σας και τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας σας (αν αποσταλεί με κουριερ)


Αν η παραγγελία σας είναι μεγαλύτερη από 70€, η αποστολή σας είναι δωρεάν ( εντός & εκτός Αττικής).
Αν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 70€ χρεώνεστε με έξοδα αποστολής  3€ για την Αττική και 4€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.Η εταιρία κούριερ παραλαμβάνει το πακέτο από εμάς, και σας το παραδίδει. Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή, επιβαρύνεστε στο σύνολο της παραγγελίας σας  + 2,5€ τα οποία είναι τα έξοδα της αντικαταβολής. Αν επιθυμείτε μπορείτε να στείλετε το πακέτο σε κάποιον τρίτο (φίλο, συγγενή κλπ,) ως έκπληξη, στην περίπτωση αυτή χρειαζόμαστε ένα σταθερό/κινητό του τηλέφωνο για να ειδοποιηθεί από το κούριερ.