Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Η LEGO δημιουργεί παντόφλες αντι-LEGO για να τερματίσει 66 χρόνια τρομερού πόνου

δημοσιεύτηκε από admin 07/03/2019 3 σχόλια
Επιτέλους, η στιγμή που περιμέναμε! Η LEGO λανσάρει ένα ολοκαίνουργιο προϊόν, το οποίο βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της δοκιμής. Αντι-LEGO παντόφλες. Σωστά. Όχι άλλοι αφόρητοι πόνοι από αδέσποτα lego στα οποία πατάμε στο σαλόνι του σπιτιού μας. Έχετε νιώσει τον πόνο; είναι ένας τρομακτικός εφιάλτης που προκαλεί δάκρυα. Και η Lego πλέον έχει τη λύση. 
 
 
 
Συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στο website τους, μπορείτε να είστε ένας από τους τυχερούς δοκιμαστές που θα αναδείξουν την αποτελεσματικότητα του προιόντος .
Εάν είναι επιτυχείς, η LEGO σκοπεύει να παράγει μαζικά αυτές τις παντόφλες, ώστε να μην υπάρχουν πλέον σκοτεινά σημεία στη σχέση μας με το αγαπημένο παιχνίδι. Τέρμα ο πόνος! Η ερώτηση που γεννάται είναι : μόλις κυκλοφορήσουν στο ευρύ κοινό, αυτές οι παντόφλες θα συμπεριληφθούν με κάθε κιτ παραγωγής LEGO ή θα πρέπει να τα αγοράσουμε ξεχωριστά; 
 
 
More info: lego.com | Facebook | brandstation.fr (h/t: hellogiggles)
Ετικέτες: για γονείς

3 σχόλια

Ελένη μαυρογενη:
07/03/2019, 11:12:19 PM
απάντηση

Ευχαριστούμε πολυ

Έφη Παναγιωτιδου:
09/03/2019, 10:16:57 AM
απάντηση

Η μεγάλη λατρεία του γιου μου!!! Τα lego!!!!!!! Όσο και να τα μαζεύω.. Υπάρχουν παντού!!! Οπότε τα "ατυχήματα" δεν λείπουν!!

Ευγενία Αντωνοπουλου:
09/03/2019, 09:01:21 PM
απάντηση

Τέλεια!

γράψτε ένα σχόλιο