Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. - Πληροφορίες

Προφίλ

Το firstimemommy.gr είναι κομμάτι της εταιρίας FIRST STEPS, η οποια δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής και της διαφήμισης. Μέσω της δραστηριοποίησης μας στον τομέα του διαφημιστικού ενδύματος, δημιουργήσαμε το firstimemommy.gr


Ξεκινήσαμε με αφορμή ιδέες για ρούχα, ρούχα που ομορφαίνουν την περίοδο της εγκυμοσύνης και του πρώτου χρόνου της ζωής του μωρού και τη γεμίζουν με χιούμορ! Έχοντας γνώμονα την ασφάλεια όλων των προιόντων που απευθύνονται σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της οικογένειας, δημιουργούμε συνεχώς νέα προιόντα, αλλά και συνεργαζόμαστε με προμηθευτές που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία και αισθητική.

Τα προιόντα που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και απευθύνονται στα μωρά σας, έχουν όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ασφαλείας και αναγράφονται χωριστά στο κάθε προιόν. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο info@firstimemommy.gr και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε την οποιαδήποτε ερώτηση. 

Απο τον Απρίλιο του 2010 που ξεκίνησε το firstimemommy έχει αποκτήσει πολλούς πιστούς πελάτες και φίλους και σας ευχαριστούμε θερμά.

Η ομάδα του firstimemommy